Belgie
België Change country/region
Menu

DE ESSENTIE VAN GOEDE OLIE

De meeste motoroliën op de markt zijn zodanig ontwikkeld om in zoveel mogelijke voertuigen ter wereld gebruikt te kunnen worden. Originele Honda olie heeft een heel andere aanpak, ze zijn exclusief ontwikkeld voor Honda voertuigen. Onze intentie is om niet alleen de perfecte balans te vinden tussen de olie en de wagen, maar ook tussen durabiliteit en brandstofbesparing.

Bekijk het overzicht

HONDA ORIGINELE OLIE

Honda heeft een eigen R&D centrum in Japan, hier geven ingenieurs het beste van zichzelf om originele Honda olie te ontwikkelen van topkwaliteit. Honda legt de lat voor zichzelf bijzonder hoog, onze olie moet aan heel strikte standaarden voldoen. Deze standaarden liggen hoger dan zowel de continentale als de globale standaarden. Honda engageert zich ook voor het milieu, door olie te ontwikkelen met een lagere emissie. Honda zet dus vol in op een mooiere toekomst!

VERMINDERDE SLIJTAGE

Tijdens onze tests met Honda motoren zijn onze originele oliën blootgesteld aan zware condities. Door slijtage in de componenten inclusief de krukas lagers, te vermijden, scoren ze allemaal optimaal. Oliën van een mindere kwaliteit zullen sneller inkervingen en kraken veroorzaken, die op hun beurt ervoor kunnen zorgen dat de motor de geest geeft.

Goed onderhoud is belangrijk!

Vervang regelmatig uw olie

Verleng de levensduur van uw motor, door regelmatig uw olie te vervangen. Onze dealers helpen u graag verder!

Maak een afspraak

LOVE YOUR HONDA

Kies voor originele onderdelen

DE BESTE WINTERBANDEN
VOOR UW HONDA

De bandenpartners van Honda moeten aan heel wat eisen voldoen, zo garandeert Honda optimale prestaties en veiligheid.

© 2024 Honda Motor Europe Logistics N.V.. Alle rechten voorbehouden
Website concept door IOTTA